Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 88g174kcal25.7g0g7.9g0g
Siankylki, raaka22g70kcal3.2g0g6.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2.1g16.9g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Paprika keltainen 37g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Paprika vihreä 37g7.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.6g0.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g802kcal65.8g53.6g33.2g10.2g
Valittu annoskoko383g401kcal32.9g26.8g16.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna192g201kcal16.5g13.4g8.3g2.6g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933