Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 146g23kcal1.1g2.9g0.1g2.9g
Vesi204g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g15g37kcal0.8g0.5g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g147kcal5g9g8.6g6.4g
Valittu annoskoko383g74kcal2.5g4.5g4.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna192g37kcal1.3g2.3g2.2g1.6g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093