Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g141g155kcal29.6g0g3.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.8g4.5kcal0.3g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herkkusieni 56g9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g432kcal65g10g13.4g2.4g
Valittu annoskoko384g216kcal32.5g5g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g108kcal16.3g2.5g3.4g0.6g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006