Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka7.9g6.5kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g42g15kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g56g20kcal0.6g3.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kiinankaali 96g19kcal1.5g2.2g0.3g0.9g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.4g3.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g237kcal7g26.2g11.6g5g
Valittu annoskoko384g118kcal3.5g13.1g5.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna192g59kcal1.8g6.6g2.9g1.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929