Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 94g64kcal13.5g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Appelsiini, kuorittu 63g29kcal0.3g5.6g0.2g1.3g
Salaatti, jäävuori tuore125g13kcal1.4g1g0.3g1.3g
Kurkku 44g4.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Halloumi-juusto light, 100g31g69kcal8.4g0.3g3.7g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen4.4g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g415kcal48g27.8g10.4g6.4g
Valittu annoskoko384g207kcal24g13.9g5.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna192g104kcal12g7g2.6g1.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029