Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali49g10kcal0.6g1.7g0.1g1g
Porkkana, keitetty, suolaton 38g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Parsakaali, keitetty, suolaton 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi172g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g3.8g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g384kcal39g11g19.4g5.2g
Valittu annoskoko384g192kcal19.5g5.5g9.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna192g96kcal9.8g2.8g4.9g1.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974