Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)104g365kcal14.1g68.4g3g3.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 94g40kcal3.2g4.5g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl36g48kcal4.8g0.1g3g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)19g68kcal4.3g0g5.6g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli, annos 20g4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 83g267kcal22.3g0g20g0g
Ketsuppi, Pirkka3.5g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1604kcal98.2g151.6g65.2g8g
Valittu annoskoko384g802kcal49.1g75.8g32.6g4g
Annoskoko puolitettuna192g401kcal24.6g37.9g16.3g2g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158