Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Viinietikka balsami400g140kcal0g4g0g0g
Rypsiöljy rainbow800g7200kcal0g0g800g0g
Silakkafilee 2400g3449kcal384g0g213.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7664g23137kcal768g391.6g2027.2g0g
Valittu annoskoko3832g11568kcal384g195.8g1013.6g0g
Annoskoko puolitettuna1916g5784kcal192g97.9g506.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794