Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)600g120kcal0g39g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1200g10764kcal0g0g1188g0g
Sitruunamehu, laimentamaton600g126kcal1.8g9.6g0g0.6g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g90g87kcal5.4g15.3g0.4g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g60g28kcal0.9g4.4g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g22317kcal21.4g142.4g2379.6g10g
Valittu annoskoko3834g11159kcal10.7g71.2g1189.8g5g
Annoskoko puolitettuna1917g5579kcal5.4g35.6g594.9g2.5g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423