Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1752g1892kcal395.9g0g31.5g0g
Pekoni atria876g3065kcal131.4g0g262.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 561g146kcal8.7g12.9g2.8g16.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni438g569kcal13.1g8.8g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g12573kcal1110.8g65.4g830.8g34g
Valittu annoskoko3836g6287kcal555.4g32.7g415.4g17g
Annoskoko puolitettuna1918g3143kcal277.7g16.4g207.7g8.5g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489