Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale512g1637kcal61.4g0g153.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2102g509kcal28.8g40.6g10.5g52.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen39g278kcal0.4g0.4g30.8g0g
Maito, Kevyt624g287kcal20g29.9g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 315g396kcal34.7g0.8g28.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio245g711kcal63.8g0g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7672g7634kcal418.2g143.4g568g104.2g
Valittu annoskoko3836g3817kcal209.1g71.7g284g52.1g
Annoskoko puolitettuna1918g1909kcal104.6g35.9g142g26.1g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412