RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 94g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g75g240kcal0g2.2g28.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)26g82kcal2.8g16g0.7g3.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g111g372kcal15.3g71.1g2.6g6.7g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Hermesetas-jauhe3.4g10kcal0g1.9g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1806kcal62.4g208.8g84.4g25.8g
Valittu annoskoko384g903kcal31.2g104.4g42.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna192g452kcal15.6g52.2g21.1g6.5g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g11g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435