Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä113g124kcal8.8g20.3g0.6g9g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5g44kcal0g0g5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Feta, Arla Apetina 3%50g55kcal9g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g601kcal41.4g71g15g23.8g
Valittu annoskoko384g301kcal20.7g35.5g7.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna192g150kcal10.4g17.8g3.8g6g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449