Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 39g5.1kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Ruohosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 69g92kcal5.8g12.1g1.4g3.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)60g90kcal9.6g2.4g4.8g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 131g71kcal2.1g17.1g0.2g1.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 4.5g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g658kcal40.2g71.4g23.2g11g
Valittu annoskoko384g329kcal20.1g35.7g11.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna192g165kcal10.1g17.9g5.8g2.8g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964