Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g211g127kcal3.2g27.4g0.2g1.9g
Nakki, keskiarvo 88g204kcal10g1g18g0g
Kananmuna, paistettu 48g97kcal6.2g0.2g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1105kcal39.4g59.4g78.8g4.6g
Valittu annoskoko384g553kcal19.7g29.7g39.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna192g276kcal9.9g14.9g19.7g1.2g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094