Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)141g49kcal5.2g6g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 62g188kcal5.4g34.3g1.2g8.6g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl37g124kcal5.1g23.4g1.1g2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 21g64kcal0g15.6g0g0g
Hiiva 14g11kcal1.8g0.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1624kcal57.4g312.6g8.6g30.8g
Valittu annoskoko385g812kcal28.7g156.3g4.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna192g406kcal14.4g78.2g2.2g7.7g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271