Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen56g20kcal0.1g4.6g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g278kcal21.4g21.8g11.2g3.4g
Valittu annoskoko385g139kcal10.7g10.9g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna192g70kcal5.4g5.5g2.8g0.9g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181