Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)42g89kcal5.9g0.3g7.2g0g
Pekoni, paistettu 14g72kcal2.3g0g7.1g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika vihreä 24g5.1kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1031kcal51.6g15.4g84g6.4g
Valittu annoskoko385g515kcal25.8g7.7g42g3.2g
Annoskoko puolitettuna193g258kcal12.9g3.9g21g1.6g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614