Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g135g38kcal1.5g6.9g0.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g45g157kcal3.2g9g12.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g9g37kcal0.6g0.2g2.6g0g
Ketsuppi, Felix4.5g4kcal0g0.9g0g0g
Salsa medium (Rainbow)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1075kcal79.2g35g66.4g0.4g
Valittu annoskoko385g537kcal39.6g17.5g33.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna192g269kcal19.8g8.8g16.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006