Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g108kcal0g0g12g0g
Kananmuna, paistettu 150g302kcal19.1g0.5g25.2g0g
Pekoni rasvainen 55g205kcal6.6g0g20.2g0g
Ranskankerma Valio65g182kcal1.6g2.3g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g1650kcal57.2g15.2g151.6g3.4g
Valittu annoskoko385g825kcal28.6g7.6g75.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna192g413kcal14.3g3.8g37.9g0.9g
Arvot/100g100g215kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240