Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g38g68kcal0.9g3g5.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g90g153kcal18g0g9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)94g328kcal12g65.3g1.8g3g
Plus maito (Valio), annos 100g19g7.5kcal0.9g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto28g111kcal6.7g0.6g9g0g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana769g1454kcal86.2g145.6g57.6g8g
Valittu annoskoko385g727kcal43.1g72.8g28.8g4g
Annoskoko puolitettuna192g364kcal21.6g36.4g14.4g2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445