Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 960g1369kcal120g2.9g98.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g160g917kcal28.3g11.2g79.4g18.9g
Kauralese 400g1440kcal72g182.4g30.8g70g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g400g2400kcal84g26.4g216g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%960g2208kcal278.4g24g115.2g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g17861kcal1312.2g634.2g1083.8g314.6g
Valittu annoskoko3840g8931kcal656.1g317.1g541.9g157.3g
Annoskoko puolitettuna1920g4465kcal328.1g158.6g271g78.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658