Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 960g173kcal5.4g24g3.8g6.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g960g3744kcal0g940.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g9019kcal35.6g2149.4g13.4g88.2g
Valittu annoskoko3840g4509kcal17.8g1074.7g6.7g44.1g
Annoskoko puolitettuna1920g2255kcal8.9g537.4g3.4g22.1g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731