Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 455g4021kcal0g0g454.7g0g
Pellavansiemenöljy910g8185kcal0g0g909.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g455g364kcal0g0g40.9g0g
Viinietikka 2021g418kcal0g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g25976kcal0g20.2g2810.2g0g
Valittu annoskoko3840g12988kcal0g10.1g1405.1g0g
Annoskoko puolitettuna1920g6494kcal0g5.1g702.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233