Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl466g610kcal60.5g2.3g40.1g0g
Sokeri 683g2770kcal0g681.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 654g2245kcal66.7g458.1g7.9g22.9g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Voi 301g2184kcal3.6g1.2g244.8g0g
Maito, Kevyt502g231kcal16.1g24.1g7.5g0g
Mustikka metsä- 1204g530kcal6g77.1g7.2g39.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g17247kcal309g2512g615g125.6g
Valittu annoskoko3840g8624kcal154.5g1256g307.5g62.8g
Annoskoko puolitettuna1920g4312kcal77.3g628g153.8g31.4g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149