Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1980g2574kcal259.4g5.9g164.3g0g
Pekoni rasvainen 522g1963kcal62.6g0g193.1g0g
Sipuli (kuorittu)504g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oltermanni, perinteinen690g2484kcal172.5g0g200.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)90g648kcal0.1g0.1g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g15728kcal1008.8g77.4g1262g24.6g
Valittu annoskoko3840g7864kcal504.4g38.7g631g12.3g
Annoskoko puolitettuna1920g3932kcal252.2g19.4g315.5g6.2g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338