Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 757g1080kcal94.6g2.3g77.6g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki1262g807kcal138.8g53g5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Parmesan formaggio da pasta136g623kcal54.5g0g45g0g
Leivinjauhe 20g36kcal1g7.6g0g0.1g
Manteli 1060g6526kcal255g69.9g572.2g76.3g
Rypsiöljy 106g937kcal0g0g106g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 177g571kcal51.2g12.4g35.3g54g
Seesaminsiemen, kuorineen 141g953kcal38g9.7g81.9g17.4g
KauraKuitunen (Hirvelä)146g180kcal10.5g23.6g4.8g102g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g23434kcal1287.4g360.2g1855.6g499.6g
Valittu annoskoko3840g11717kcal643.7g180.1g927.8g249.8g
Annoskoko puolitettuna1920g5859kcal321.9g90.1g463.9g124.9g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385