Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Päärynä kuorittu 800g347kcal2.5g64g0.8g31.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto400g640kcal32g16g52g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g240g624kcal64.8g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g4343kcal219.8g353.6g204.8g113.6g
Valittu annoskoko3840g2172kcal109.9g176.8g102.4g56.8g
Annoskoko puolitettuna1920g1086kcal55g88.4g51.2g28.4g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849