Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 436g79kcal2.4g10.9g1.7g3g
Porkkana 511g167kcal3.2g28.4g1g13g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Palsternakka 165g105kcal0.8g19.5g0.7g7.4g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Parsakaali brokkoli 255g90kcal11.8g5g0.8g6.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska 631g186kcal3.5g33.4g1.3g12g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g1650kcal59.6g237.2g28.4g95.6g
Valittu annoskoko3840g825kcal29.8g118.6g14.2g47.8g
Annoskoko puolitettuna1920g413kcal14.9g59.3g7.1g23.9g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820