Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)360g1368kcal104.4g0g104.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g11996kcal871.2g18.2g942g0g
Valittu annoskoko3840g5998kcal435.6g9.1g471g0g
Annoskoko puolitettuna1920g2999kcal217.8g4.6g235.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134