Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Sipuli (kuorittu)735g199kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g8575kcal780.2g74.4g553.4g27.6g
Valittu annoskoko3840g4288kcal390.1g37.2g276.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna1920g2144kcal195.1g18.6g138.4g6.9g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022