Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)583g192kcal2.3g39g1.7g8.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1695g2358kcal188.1g6.8g176.3g0g
Sokeri 630g2558kcal0g629.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.2g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 689g2363kcal70.2g482g8.3g24.1g
Rypsiöljy 191g1686kcal0g0g190.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g18619kcal524g2387.4g754g65.8g
Valittu annoskoko3840g9309kcal262g1193.7g377g32.9g
Annoskoko puolitettuna1920g4655kcal131g596.9g188.5g16.5g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566