Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g2892g2747kcal231.4g404.9g20.2g231.4g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Oliiviöljy 281g2487kcal0g0g281.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g80g16kcal0g5.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka241g198kcal8.2g45.8g2.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g11186kcal496.8g959.8g609.6g479.8g
Valittu annoskoko3840g5593kcal248.4g479.9g304.8g239.9g
Annoskoko puolitettuna1920g2797kcal124.2g240g152.4g120g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678