Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2400g3360kcal123.8g671g16.3g81.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g400g360kcal3.2g76g4.4g0g
Paprikasalaatti, Pirkka400g116kcal4g26g0g0g
Tonnikala öljyssä 280g531kcal75.9g0g25.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g360g288kcal9.4g14.4g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g9311kcal432.6g1574.8g135g163.2g
Valittu annoskoko3840g4655kcal216.3g787.4g67.5g81.6g
Annoskoko puolitettuna1920g2328kcal108.2g393.7g33.8g40.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340