Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima180g702kcal52.2g0g54g0g
Katkarapu 1200g821kcal173.3g0g13.2g0g
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Hunaja 20g64kcal0.1g15.8g0g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g750g1875kcal75g322.5g26.3g52.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g8199kcal623.8g854.8g223.8g168g
Valittu annoskoko3840g4100kcal311.9g427.4g111.9g84g
Annoskoko puolitettuna1920g2050kcal156g213.7g56g42g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471