Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3752g489kcal82.7g31.6g2.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)376g2706kcal0.4g0.4g300.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1341kcal39.8g273.6g4.7g13.7g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit601g126kcal19.8g11.4g0g15g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g601g1113kcal132.3g12g60.1g0g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl601g2045kcal12g18g210.5g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g17145kcal701g711g1259.6g62.8g
Valittu annoskoko3840g8573kcal350.5g355.5g629.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna1920g4286kcal175.3g177.8g314.9g15.7g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245