Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 44g311kcal0.3g0.2g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53.1g0.9g2.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7.3g6.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 80g115kcal10g0.2g8.2g0g
Anjovis 24g61kcal6.8g2.3g2.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Purjosipuli73g14kcal1.3g1.8g0.1g1.5g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio29g99kcal7.3g0g7.6g0g
Muna, annos 60g18g15kcal1.3g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1803kcal72g118.8g114g8.6g
Valittu annoskoko385g901kcal36g59.4g57g4.3g
Annoskoko puolitettuna193g451kcal18g29.7g28.5g2.2g
Arvot/100g100g234kcal9.3g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831