Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 73g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Kukkakaali 83g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Oivariini, 755.8g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g37g110kcal9.5g0.7g7.7g0g
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.3g0.3g
Tumma soijarouhe, risetti21g60kcal10.4g7.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g637kcal56.8g37g29.8g8.4g
Valittu annoskoko385g318kcal28.4g18.5g14.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna193g159kcal14.2g9.3g7.5g2.1g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096