Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Oltermanni, perinteinen53g189kcal13.2g0g15.3g0g
Aurajuusto30g101kcal6g0g8.6g0g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki70g56kcal9.1g1.4g1.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.9g0.1kcal0g0g0g0.7g
Tonnikala öljyssä 27g52kcal7.4g0g2.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )27g38kcal3.5g1.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1195kcal104.4g14.6g79.4g4.6g
Valittu annoskoko385g598kcal52.2g7.3g39.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna193g299kcal26.1g3.7g19.9g1.2g
Arvot/100g100g155kcal13.6g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062