Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g132g171kcal27.6g0g5.3g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g22g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)22g64kcal5g0.3g4.6g0g
Siitakesieni 22g5.8kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)29g55kcal0.4g0.5g5.8g1.3g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Maustekurkku22g3.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl66g224kcal1.3g2g23g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 22g86kcal0.5g0.5g9.2g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1326kcal72.2g14.6g105g6.4g
Valittu annoskoko385g663kcal36.1g7.3g52.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna192g332kcal18.1g3.7g26.3g1.6g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236