Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Seiti x-tra56g45kcal9.6g0.6g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.6kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana771g191kcal22.6g19.8g2.2g3g
Valittu annoskoko386g95kcal11.3g9.9g1.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna193g48kcal5.7g5g0.6g0.8g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.6g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448