Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g75g83kcal17.2g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali187g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.7g4.1g0g1g
Kesäkurpitsa, tuore11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana771g453kcal41.8g24.6g20.4g10.6g
Valittu annoskoko386g227kcal20.9g12.3g10.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna193g113kcal10.5g6.2g5.1g2.7g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720