Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g31g78kcal4.4g1.1g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana771g251kcal15g13.6g13.8g4.8g
Valittu annoskoko386g125kcal7.5g6.8g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna193g63kcal3.8g3.4g3.5g1.2g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607