Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g150g300kcal30g0g19.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen112g348kcal9g60.7g6.2g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 26g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio38g52kcal1g2.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g1565kcal82.6g137.6g72g4.2g
Valittu annoskoko386g782kcal41.3g68.8g36g2.1g
Annoskoko puolitettuna193g391kcal20.7g34.4g18g1.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946