Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Lanttu 450g130kcal4.5g20.7g1.3g8.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kuohukerma,valio,2dl300g1019kcal6g9g104.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow600g480kcal25.2g77.9g5.4g18.6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g899g719kcal152.9g0g7.2g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g5600kcal460.4g233g292.4g59.6g
Valittu annoskoko3852g2800kcal230.2g116.5g146.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna1926g1400kcal115.1g58.3g73.1g14.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670