Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 720g250kcal33g13.9g2.2g17.9g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Palvikinkku HK 3%270g270kcal48.6g1.4g8.1g0g
Sipuli, paistettu 180g182kcal2.3g8.7g14.8g3.1g
Oliiviöljy 324g2865kcal0g0g324g0g
Herkkusieni 360g57kcal7.6g1.1g1.2g5.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)180g369kcal2.2g82.8g3.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä720g792kcal56.2g129.6g3.6g57.6g
Papu valkoinen, keitetty 720g775kcal60.7g100.8g2.5g50.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g11371kcal430.8g714.8g722g283.2g
Valittu annoskoko3852g5685kcal215.4g357.4g361g141.6g
Annoskoko puolitettuna1926g2843kcal107.7g178.7g180.5g70.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613