Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g450g2698kcal94.4g29.7g242.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 719g903kcal79.1g1.9g64.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1199g3118kcal311.8g18g203.8g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli450g315kcal42.7g18g9g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g300g330kcal54g6g9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g450g967kcal112.4g9.9g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g16961kcal1397.6g229.4g1123.4g7.6g
Valittu annoskoko3852g8481kcal698.8g114.7g561.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna1926g4240kcal349.4g57.4g280.9g1.9g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104