Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Fariinisokeri400g1624kcal0g399.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g960g806kcal10.6g175.7g3.8g17.3g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1000g3431kcal101.9g700g12g35g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Suklaa tumma 400g2066kcal15.6g213g124g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g23586kcal373g3858.6g695g147.2g
Valittu annoskoko3852g11793kcal186.5g1929.3g347.5g73.6g
Annoskoko puolitettuna1926g5897kcal93.3g964.7g173.8g36.8g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181