Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1125g3038kcal196.9g0g247.5g0g
Sipuli 518g157kcal6.5g24.8g1g8.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.3g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g81g251kcal13.8g43.7g2.3g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g126g113kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g8160kcal456.2g186.4g609.8g40.4g
Valittu annoskoko3852g4080kcal228.1g93.2g304.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1926g2040kcal114.1g46.6g152.5g10.1g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390