Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g563g620kcal101.4g11.3g16.9g0g
Katkarapu 676g462kcal97.6g0g7.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore45g11kcal0g4.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g676g137kcal4.1g25.7g2g9.5g
Kurkku, tuore676g68kcal4.1g11.4g0.7g4.7g
Jäävuorisalaatti, rapea901g90kcal9.9g7.2g1.8g10.8g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Paprika, punainen270g70kcal2.4g12.4g1.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g2942kcal442.4g145g60.6g62.6g
Valittu annoskoko3852g1471kcal221.2g72.5g30.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1926g736kcal110.6g36.3g15.2g15.7g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616